Toiduanalüüsid

Kaaskiri toidu ja toidutoorme analüüsiks

Mikrobioloogiline analüüs

Viie või enama proovi analüüsimisel samale näitajale pakume 10%-list hinnasoodustust.

Näitaja Akrediteeritud Hind/€ Km Summa/€""
Hallitus- ja/või pärmseened + 7.92 1.58 9.50
Mikroobide arv (mesofiilsed aeroobid) + 6.17 1.23 7.40
Enterokokid + 8.75 1.75 10.50
Coli-laadsed bakterid + 9.67 1.93 11.60
TermotolerantsedColi-laadsed bakterid + 9.67 1.93 11.60
Escherichia coli + 10.50 2.10 12.60
Clostridium perfringens + 14.92 2.98 17.90
Sulfitit redutseerivad klostriidid - 11.33 2.27 13.60
Koagulaas-positiivsed stafülokokid + 15.75 3.15 18.90
Salmonella + 13.25 2.65 15.90
Enterobacteriaceae + 9.67 1.93 11.60
Bacillus cereus + 12.25 2.45 14.70
Listeria monocytogenes arvukus + 18.33 3.67 22
Listeria monocytogenes leidumine + 19.33 3.87 23.20
Pseudomonas aeruginosa - 11.33 2.27 13.60
Pidurdusainete olemasolu toorpiimas - 3.50 0.70 4.20

Saasteainete ja taimekaitsevahendite jääkide analüüs

Näitaja Akrediteeritud Hind/€ Km Summa/€""
Akrüülamiidi sisaldus (LC/MS/MS) + 170.83 34.17 205
Furaani sisaldus (headspace GC-MS) + 170.83 34.17 205
Nitraadi sisaldus taimsetes toodetes (HPLC) + 48.83 9.77 58.6
Nitraadi sisaldus potentsiomeetriliselt + 10 2 12
Pestitsiidijääkide sisaldus taimsetes proovides (GC-MS) + 266.67 53.33 320
Pestitsiidijääkide ja PCB-de sisaldus rasvastes proovides (GC-MS) + 266.67 53.33 320
Pestitsiidijääkide sisaldus multimeetodil (LC/MS/MS) + 213.33 42.67 256
Mittedioksiinilaadsete PCB-de sisaldus (GC-MS) + 266.67 53.33 320
Polütsükliliste aromaatsete süsivesinike sisaldus (GC-MS) + 180 36 216
Ditiokarbamaatide sisaldus + 80 16 96
Patuliini sisaldus (HPLC) + 106.67 21.33 128

Lisaainete ja vitamiinide analüüs

Näitaja Akrediteeritud Hind/€ Km Summa/€""
Askorbiinhappe sisaldus (HPLC) + 45.83 9.17 55
A-vitamiini sisaldus (HPLC) + 75 15 90
Provitamiin A sisaldus (HPLC) + 75 15 90
B-grupi vitamiinide sisaldus (HPLC) + 90.83 18.17 109
D-vitamiini sisaldus (HPLC) + 135.83 27.17 163
E-vitamiini sisaldus (HPLC) + 85.83 17.17 103
K-vitamiini sisaldus (HPLC) - 75 15 90
Karmiini sisaldus (HPLC) + 112.5 22.5 135
Nitriti- ja nitraadisisaldus toidus (HPLC) + 75 15 90
Säilitusainete (sorbiinhape ja bensoehape) sisaldus (HPLC) + 53.33 10.67 64
Tsüklamaadi sisaldus (HPLC) + 75 15 90
Sünteetiliste magusainete (atsesulfaam-K/sahhariin/aspartaam) sisaldus (HPLC) + 75 15 90
Sünteetiliste toiduvärvide sisaldus jookides + 118.17 23.63 141.80
Sünteetiliste toiduvärvide sisaldus + 134.75 26.95 161.70

Toidu koostise keemiline analüüs

Näitaja Akrediteeritud Hind/€ Km Summa/€""
Juustu keedusoola sisaldus - 12.92 2.58 15.50
Keedusoolasisaldus - 9 1.80 10.80
Kuivainesisaldus gravimeetriliselt - 7 1.40 8.40
Kuivaine sisaldus refraktomeetriliselt - 6.25 1.25 7.50
Mee hüdroksümetüülfurfuraali (HMF) sisaldus - 16.67 3.33 20
Murdumisnäitaja - 5.50 1.10 6.60
Niiskusesisaldus + 7 1.40 8.40
Organoleptilised omadused - 7.33 1.47 8.80
Rasvasisaldus Soxhlet´i meetodil + 20.17 4.03 24.20
Roa kalorsuse määramine (täispakett) - 64.17 12.83 77
Roa kalorsuse määramine (valgud-süsivesikud koos) - 33 6.60 39.60
Roa kalorsuse teoreetiline arvutus - 4.58 0.92 5.50
Suhkrute sisaldus vedelikkromatograafiliselt - 71.25 14.25 85.50
Suhkrusisaldus - 15.75 3.15 18.90
Valgusisaldus + 35 7 42

HPLC - vedelikkromatograafiline analüüsimeetod;
GC - gaaskromatograafiline analüüsimeetod;
GC-MS – gaaskromatograafiline analüüsimeetod mass-selektiivse detektoriga;
LC/MS/MS - vedelikkromatograafiline analüüsimeetod mass-selektiivse detektoriga.

 
Viimati uuendatud:  kolmapäev, 8 november 2017 11:53